Civil Engineering and ConstructionNovapoint & Quadri

Skole og Student

Savner du egen Novapointlisens til din private PC ved oppgaveskriving?

En moderne ingeniør- eller arkitektutdannelse gir sine studenter de beste CAD-verktøyene. Dataverktøy er en viktig brikke for å modellere, visualisere, og simulere og beregne produkter og konstruksjonselementer.

CAD-verktøy er ofte et viktig element å beherske i jakten på drømmejobben. Ved å bruke Novapoint under utdannelsen, vil drømmejobben være et steg nærmere. Novapointlisensen gir deg tilgang på kursmateriale og oppdateringer i Novapoint. I tillegg vil du oppleve en høy læringskurve som vil være nyttig for din profesjonelle karriere.

 

Novapoint skolepakke

 

Hva er Novapoint?

Novapoint produktene er utviklet av Trimble's egne spesialister innen infrastruktur og samordningsplanlegging.  Programvaren er ledende innen planlegging/prosjektering, bygging, samt forvaltning av samferdsels- og andre infrastrukturanlegg, og blir benyttet av vei- og jernbanekonstruktører, offentlige etater samt rådgivende ingeniører. Novapoint største brukergruppe er Statens Vegvesen.

Med Novapoint har man den unike muligheten til å kombinere flere fagområder innen samferdsel, som både skaper effektivitet og gir gode gevinster.

© Copyright 2016, Trimble Navigation Limited. All rights reserved. TERMS OF USE | PRIVACY STATEMENT